V Nokturnu kmalu prodana vsa stanovanja

904
Koprski župan Boris Popovič si močno prizadeva, da bi vzpostavili najmodernejšo promenado na Jadranski obali.

V stanovanjskem naselju Nokturno v Žusterni nad Koprom se stanovanja odlično prodajajo. Z veliko verjetnostjo bodo ob takšnem zanimanju in predstavljenih idejnih zasnovah nove obalne promenade, vsa prodana v prihodnjih treh mesecih. Najbolj arhitekturno moderno obalno naselje  Nokturno bo v prihodnosti dobilo najdaljšo in verjetno najbolj moderno promenado oziroma kopališče na celotni Jadranski obali.

Očitno je, da so najboljša reklama prodaje stanovanj v naselju Nokturno prav kupci, ki so se odločili za tamkajšnji nakup. Med njimi je kar nekaj odvetnikov in drugih uglednih kupcev, ki so prepoznali prednosti naselja Nokturno in hkrati izkoristili ugodne cene stanovanj, ki jih je prvotni investitor GPG prodajal po skoraj 70 % višjih cenah. Velika večina kupcev je iz notranjosti Slovenije, kar pomeni, da kupci primarno kupujejo za namen počitniškega bivanja oziroma  kasneje za preživljanje bolj “sončnega” tretjega življenjskega obdobja. Kupci zelo cenijo hitro in lahko dostopnost, saj je Nokturno dosegljiv v eni uri iz Ljubljane, lokacija pa s svojo odlično infrastrukturo in povezanost z mestom Koper, Trstom ali sosednjo Istro omogoča tudi varno, aktivno in prijazno bivanje preko celega leta.

Takšna je idejna zasnova bodoče promenade med Žusterno in Izolo. Verjetno bo postala najmodernejša promenada na Jadranski obali.

Občina Koper se zelo aktivno prizadeva vzpostaviti najmodernejšo promenado na Jadranski obali, med Koprom in Izolo, ki bo privabila številne domače in tuje goste iz sosednje Italije. Naselje Nokturno se praktično nahaja nad promenado, dostop do obale je v dobrih desetih minutah peš, s kolesom pa v parih minutkah, še posebej če je električni…Stanovalci Nokturna tako že danes uživajo v promenadi, ki omogoča prijetne sprehode, kolesarjenje…”jutri” pa bo  promenada postala glavni turistični ponos slovenske obale.

Promenada med Korom in Izolo bo postala glavna atrakcija slovenske obale.
Morje v Žusterni pri Kopru spada med najbolj čista na celotni slovenski obali.

Za ogled še zadnjih prostih stanovanj v naselju NOKTURNO pokličite ABC NEPREMIČNINE na številko 080 8118, ki stanovanja ekskluzivno trži za prodajalca DUTB.

Občutek galeba, ki jadra nad slovenskim morjem

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.