28. tradicionalni posvet Poslovanje z nepremičninami

2

28. tradicionalni posvet Poslovanje z nepremičninami, bo letos potekal 09. in 10.11.2017  v Portorožu.

Tradicionalni posvet predstavlja pomembno mesto, kjer se vsako leto srečujejo predstavniki gospodarskih družb in samostojnih podjetnikov, agencij za posredovanje z nepremičninami, strokovne javnosti, vladnih institucij in lokalnih skupnosti ter drugih nosilcev aktivnosti s področja poslovanja z nepremičninami in stanovanjske oskrbe v Sloveniji.

V četrtek 09. novembra 2017, bodo po uveljavljeni tradiciji potekale 3 zanimive okrogle mize, z aktualno tematiko in priznanimi tujimi strokovnjaki:

– Lastniška ali najemniška stanovanja – o ureditvi najemnega trga in metodologiji najemnin, stanovanjskem dodatku in stanovanjskih zadrugah.

– Upravljanje z etažno lastnino – o vlogi, nalogah in pristojnostih upravnika v novem zakonu  upravljanju.

– Reforma prostora in nepremičninske evidence – kaj in zakaj se spreminja v zakonodaji s področja prostora, graditve in nepremičnin. Hkrati z zakonodajo se spreminjajo tudi procesi in podatki.

Udeležba na posvetu šteje za redno izobraževanje oz. usposabljanje kadrov v skladu z 8. točko prvega odstavka 2. člena Pravilnika o certifikatu »Zaupanja vreden upravnik«, ki je pogoj za pridobitev certifikata.

Celotni program koference in večerni dogodek si preberite na spletni povezavi:GZS, kjer lahko pri prijavi izkoristite tudi 5 % popust s vpisom promocijske kode: 2017PPN08

 

 

Save

Save

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.