V vsakem stanovanju ali hiši je dobro imeti tudi BAROCOOK

166

Velikokrat se je že pripetilo, da je prišlo do izpada energentov in problem je nastal, če smo takrat zaključevali s pripravo kosila ali večerje ali pa z njim sploh še nismo pričeli. Če imamo vikend ali prikolico oziroma se odpravljamo na pot, v službo ali v naravo, pa je BAROCOOK  varna in najcenejša rešitev, ki nas nikoli ne pusti lačnega.

Sistem za pripravo toplega obroka ali napitka Barocook je v ZDA pravi hit, saj je tam hrana dražja, pa tudi ritem življenja je hitrejši, da o razdaljah, ki jih ljudje preživijo na poti sploh ne govorimo. Z Barocookom si lahko hitro, enostavno, kjerkoli in kadarkoli pripravimo zajtrk,mailico, kosilo,večerjo in pri pripravi lahko uporabimo prav vse enake sestavine kot pri klasični kuhi.

Kadar se odpravimo na pot je dobro imeti Barocook v prtljažniku, kot nekakšen S.0.S. sistem v primeru okvare avtomobila ali zastoja na cesti, saj bomo zlasti v zimskih mesecih lažje počakali na pomoč.  Na morju in pri vseh drugih zunanjih aktivnostih je pravo doživetje pripraviti topli obrok, še posebej mladi uživaju in se učijo spretnosti kuhanja.

Barocook grelne vrečke so ekološko varen in razgradljiv produkt. Ker pri kuhi oziroma pripravi toplega obroka ali napitka ne uporabljamo ognja je izdelek izjemno varen saj z njim ne moremo povzročiti požara in je zato še posebej primeren v naravi, na jadrnici…

Priprava kar 0,3 dcl kave ali čaja nas bo z uporabo Barocook npr.  stala le okoli 1,4 EUR….. zato je Barocook sistem tudi prava izbira za darilo – večkrat se bomo spomnili, kdo nam je poklonil tako praktično, upotrabno in varno darilo. Za več informacij obiščite pooblaščenega distributerja BAROCOOK SLOVENIJA.

1 Step 1
Vas zanima BAROCOOK?
Ne oklevajte, pripravili vam bomo privlačno ponudbo!
Ime in Priimek
Telefon
Sporočilo
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
Prejšnji članekVeliko zanimanja za slovenske projekte na Expu real 2016
Naslednji članekNajdražja hiša na Jadranski obali