Politika zasebnosti

Obvestilo o zasebnosti

 

S prijavo na spletne novice omogočite ABC NEPREMIČNINE   d. o. o., Ljubljana, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke.

Uradna oseba podjetja je Andrej Kuplenk, dosegljiva na elektronskem naslovu: abc@abc.si

OBDELAVA PODATKOV:
S prijavo na e – novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so: ime, priimek in elektronski naslov.

NAMEN:
Osebne podatke zbiramo za to, da vam posredujemo e – novice. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:
Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:
Osebne podatke bomo uporabili za pošiljanje e – novic.

SHRANJEVANJE PODATKOV:
Osebne podatke hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:
Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@klarinsvet.si ali po pošti na naslov:

www.abcnovice.si
ABC NEPREMIČNINE  d.o.o.

Tivolska 48, 1000 LJUBLJANA
T: 01 3000000, F: 01 3000001
E: Info@abcnovice.si

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju ABC NEPREMIČNINE  d.o.o. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

Strinjam se s pogoji

[ultimate_gdpr_policy_accept]