Home 24ur NOVICE Preuredite dom in povečajte možnost prodaje nepremičnine!

Preuredite dom in povečajte možnost prodaje nepremičnine!

0
Preuredite dom in povečajte možnost prodaje nepremičnine!

Medtem ko trg stanovanjskih nepremičnin poka po šivih od ponudbe, nekateri prodajalci razmišljajo kako bi naredili svoj dom poseben in tako povečali možnost prodaje.

Nekaj nasvetov o tem kako narediti svoj dom poseben vključuje preproste stvari kot so pospraviti za seboj in redno odnašati smeti. Vendar pa obstaja še na stotino drugih načinov kaj storiti, da bo vaša hiša posebna in si jo bodo potencialni kupci bolje zapomnili.

Poskusite s peko piškotov približno 30 minut preden se kupci prikažejo na vratih. Vabljiv in prijeten vonj jim bo zagotovo ostal v spominu.

Če imate hišne ljubljenčke, jih za čas ogleda poskusite oddati v pasji hotel ali poprosite soseda naj popazi na njih, tako da jih v hiši zagotovo ne bo. Nikoli se ne ve, kdaj si bo hišo prišel ogledat nekdo, ki je alergičen ali preprosto ne mara živali. Enako lahko rečemo tudi za otroke. Če je le mogoče poprosite prijatelje ali sosede, da popazijo na njih, saj nikakor nočete, da vas med razkazovanjem hiše bodočemu kupcu zmoti otroški jok ali se ustvarja nered.

Vsekakor pa temeljito posesajte in počistite po tleh. Vsakdo, ki bo zagledal umazano preprogo ali umazana tla bo vsekakor spremenil mnenje o ogledani hiši.

Če imate sobe, ki so neopremljene, namenite nekaj denarja za osnovno dekoracijo ali rastline, da dobi soba bolj topel, domač videz. Enako velja za druge prostore v vaši hiši. Izogibajte se temnim in hladnim barvam. Poudarek dajte na tople barve in toplino doma. Nikakor si ne želite, da ljudje, ki si ogledujejo vašo hišo, le-to za vedno zapustijo.

Kot vidite je kar nekaj možnosti kako narediti svoj dom poseben in vdahniti domu dušo in življenje. Upoštevajte teh nekaj nasvetov in lahko pričakujete, da se bo vaša nepremičnina prodala hitreje in za višjo ceno.

Prispevek pripravila: Jana Tertei, ABC nepremičnine

Jana Tertei, ABC nepremičnine
Jana Tertei, ABC nepremičnine

Save

Save

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

NE ZAMUDITE SVEŽIH

NEPREMIČNINSKIH NOVIC

 

Nepremičninske novice iz Slovenije in tujine neposredno in brezplačno v vašem nabiralnku.


Sem prebral_a in se strinjam s  politiko zasebnosti