Home NEPREMIČNINE INVESTITORJI V Murglah bodo luksuzna stanovanja s klubom dobrega počutja

V Murglah bodo luksuzna stanovanja s klubom dobrega počutja

0
V Murglah bodo luksuzna stanovanja s klubom dobrega počutja
Cene kvadratnega metra stanovanja z vključenim DDV že od 2.177 EUR.

V Murglah so položili temeljni kamen za izgradnjo druge faze luksuznih oskrbovanih stanovanj Mijaks s centrom dobrega počutja CLUB 50+. Koncept oskrbovanih stanovanj Mijaks zagotavlja stanovanja, ki so prilagojena osebam v tretjem življenjskem obdobju, so zapisali na spletni strani podjetja Mijaks investicije.

Stanovanjski kompleks Mijaks II. v neposredni bližini centra Ljubljane ponuja starejšim primerno velike in prilagojene stanovanjske prostore, varen in neoviran dostop do stavb ter urejene skupne prostore, namenjene druženju. V samem objektu pa so zasnovali center dobrega počutja CLUB 50+, ki bo namenjen starejšim in njihovim družinam.

Klub bo ponujal možnost rekreacije in druženja, saj bodo v njem med drugim olimpijski 25-metrski bazen, wellness, prilagojen fitnes, predavalnica, ambulanta, restavracija. Celoten projekt so zasnovali tako, da bodo imeli vsi štirje Mijaks objekti v pritličju povezavo do Cluba 50+, s katerim stroškov ne bodo imeli, ob obisku bodo plačali vstopnino ali pa se vanj včlanili.

V podjetju Mijaks investicije so poudarili, da načrtovana soseska predstavlja korak k doseganju višje ravni psihofizičnega počutja. Objekt naj bi bil energijsko varčen in zgrajen po najnovejših standardih, ki bodo sledili dinamičnemu, aktivnemu in zdravemu načinu življenja.

“S svojo zasnovo oblikovno objekt sledi tipologiji atrijskih hiš v Murglah in ponuja sončna stanovanja, z velikimi terasami in odprtimi površinami,” so izpostavili v podjetju. Kot so še zapisali, želijo ljudem v Murglah kot “elitnem predelu Ljubljane”, ponuditi možnost izbire višje ravni kakovosti bivanja, po dostopnih cenah.

Po njihovih besedah je soseska Murgle danes sinonim za mir, varnost, sozvočje z naravo in urejenost, saj je naselje povezano tudi s Potjo spominov in tovarištva. “Objekt je vpet v obstoječe naselje atrijskih hiš, ki spominja na park s svojim avtohtonim rastlinstvom,” so še zapisali.

Zasnova naselja Murgle je kot natečajni projekt leta 1965 prejel prvo nagrado, 12 let kasneje pa sta avtorja projekta France in Marta Ivanšek prejela Plečnikovo nagrado.

Vir: STA

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.