Ekskluzivnost nepremičnine ponuja priložnost

199
Tudi najbolj zahtevni kupci lahko najdejo stanovanje v Ljubljani

Na trgu nepremičnin je opaziti izredno pozitiven trend v številu prodaj in višjega povpraševanja vse od začetka leta 2016. Glavni kriteriji pozitivnega trenda so: cenejše financiranje in lažja dostopnost do kreditov, višja gospodarska rast, izboljšana gospodarska klima, nižja brezposelnost in vsesplošen optimizem. Geodetska uprava Rep. Slovenije je v letnem poročilu 2016 zapisala, da je bilo v letu 2016 število evidentiranih poslov največje od leta 2007.

Skupna pogodbena vrednost evidentiranih poslov pa se je v primerjavi z letom 2015 povečala za približno četrtino, kar je tudi največje povečanje od začetka spremljanja.

S celotnim pozitivnim trendom in povečanim številom evidentiranih poslov se ponudba nepremičnin dodatno krči, še posebej pa se to opazi pri ekskluzivnih in redkih nepremičninah, kar potencialnemu kupcu ponuja dodatno priložnost za dober nakup.

Dve izmed teh redkih in ekskluzivnih  priložnosti za dober nakup luksuznega stanovanja sta:

  • 4-sobni penthouse ima prodajno ceno 0,5 mio EUR in se nahaja na odlični lokaciji ob Savski cesti v Ljubljani (naselje “Zeleni dvor”). Stanovanje ima bruto površino 221,85 m2 (120,75 m2 – stanovanje, 91,8 m2 – terasa z balkonom, 9,3 m2 – shramba v kleti), v objektu zgarjenem leta 2000.
  • 4-sobno  prestižno stanovanje v Trnovem za ceno 1,05 mio EUR, velikosti 185,5m2,  v objektu zgrajenem leta 2005.

Obe stanovanji sta ekskluzivni tudi za najbolj zahtevne kupce, saj  ponujata redko priložnost nakupa zaradi svoje mikrolokacije, lege, notranje razporeditve prostorov, visoke ravni intimnosti, razgledov, udobnih parkirnih mest, novejše in moderne gradnje…

Za več informacij in ogled  4-sobnega penthousa v  Zelenem dvoru se obrnite na agenta Alena Komiča (tel. 040830000, email: alen.komic@abc.si)  za stanovanje v Trnovem pa pokličite agentko Jano Tertei (040860000, email: jana.tertei@abc.si)

Pripravil:

Alen Komič, ABC NEPREMIČNINE d.o.o.

 

Save

Save

Save

Abanka
LON
Banka Koper
NLB Vita
AS
KPMG

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here