Home 24ur NOVICE Villa v Savudriji,ki spada med najboljše nepremičnine na Jadranski obali

Villa v Savudriji,ki spada med najboljše nepremičnine na Jadranski obali

0
Villa v Savudriji,ki spada med najboljše nepremičnine na Jadranski obali
Villa resort Mara trži agencija ABC NEPREMIČNINE za 1,85 mio EUR www.abc.si

Villa resort Mara v Savudriji ima neposreden dostop do morja in omogoča največje udobje ter veliko bivalno zasebnost tudi za najbolj zahtevne kupce.

Dve moderno arhitekturno zasnovani hiši, ki ju razmejuje zunanji bazen tvorita zaključeno celoto “mini resorta”. Skozi velika panoramska okna  se razpostrira razgled na celotno Portoroško riviero, do morja ali pomola za manjšo jahto pa se spustimo kar po lastnih zunanjih stopnicah iz hiše. Novi bodoči lastniki resorta bodo cenili prednost bazena velikosti 35 m2, ki umeščen med obe hiši  nudi varno zatočišče v primeru burje, prav tako pa omogoča veliko zasebnost.

Bazen nudi varno zaščito pred vetrom, zato je poletna sezona daljša...
Bazen nudi varno zaščito pred vetrom, zato je poletna sezona daljša…

Skupaj hiši tvorita zaključeno celoto majhnega resorta, omogočata pa  tudi enostavno delitev na samostojni enoti, zato je nakup lahko zelo zanimiv  tudi za tiste, ki želijo  imeti ob sebi svoje najdražje, poslovne partnerje…vendar ločeno, a dovolj blizu v drugi hiši.

V bližini je hotel Kampinski, golf igrišče z 18 luknjami. Letališče Portorož je oddaljeno 15 kilometrov, do Benetk ali Ljubljane pa smo le eno uro in pol vožnje.

Villa resort Mara prodaja agencija ABC NEPREMIČNINE d.o.o., ki priporoča ogled in nakup,  saj kot pravi nepremičnisnka agentka Jana Tertei gre za redko in izjemno nepremičnino, s prvovrstno lokacijo in “ugodno ceno” za premožnejše kupce, saj pride na trg le “na vsakih 100 let”

Save

Save

Save

Save

Save

Save

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

NE ZAMUDITE SVEŽIH

NEPREMIČNINSKIH NOVIC

 

Nepremičninske novice iz Slovenije in tujine neposredno in brezplačno v vašem nabiralnku.


Sem prebral_a in se strinjam s  politiko zasebnosti