Barjanski mozaik – 24 sodobnih stanovanj sredi urbane oaze

227
V Barjanskem mozaiku so naprodaj stanovanja velikosti od 1 do 3,5-sobnih.

Naselje »Barjanski mozaik« je postavljen v prostor le nekaj kilometrov stran od mestnega vrveža prestolnice (Lavrica pri Ljubljani), sredi zelene oaze, ki tvori kakovostni okoliš, kajti naselje namreč leži na obrobju Barja.

Trije pravokotni volumni se prilagajajo okoliški morfologiji enodružinskih hiš in tvorijo zaključeno celoto stanovanjskega objekta. Stanovanjski bloki so etažnosti P+1N+2N pri čemer bo vsak objekt imel dvigalo. V treh etažah se bo nahajalo skupno 24 stanovanj, po 8 stanovanj v posameznem bloku oz. po samo 4 stanovanja na etažo.

Naprodaj so od 1 do 3,5-sobna stanovanja v neto velikosti od 43,5 m2 do 79 m2. Vsakemu stanovanju pripada balkon, loža ali večja terasa. V naselju bo na razpolago 63 parkirnih mest. Nadkriti parkirni prostori in shrambe se nahajajo v pritlični etaži objekta. V shrambi je ponujena možnost vgradnje inštalacije za električno polnjenje avtomobilov. Vsakemu stanovanju pripada shramba in minimalno eno parkirno mesto. Mogoč pa je seveda nakup 2eh ali celo 3eh parkirnih mest.

Vsa stanovanja so opremljena z velikimi panoramskimi okni, s čimer dosežemo veliko kakovostne naravne svetlobe in neposreden stik z naravo. Prostorsko dinamiko stanovanjem zagotavljajo terase, lože in balkoni, ki ustvarjajo številne prijetne mikroambiente za sprostitev in uživanje na svežem zraku, prilagojene vsem dimenzijam vsakodnevnega življenja, ter hkrati omogočajo idilične razglede na Barjanske travnike.

Glavne prednosti naselja so:

  • Mirno in prijazno okolje

  • Odlična prometna dostopnost
  • Možnost rekreacije v neposredni okolici
  • Moderna in kvalitetna gradnja
  • Manjše število stanovanj (samo 8 na objekt), kar zagotavlja mir in visok nivo intimnosti

Gradnja in prodaja sta že v teku. Predviden zaključek in prevzem stanovanj je v zadnjem kvartalu leta 2023.

Zastopnik prodajalca in dodatne informacije: ABC NEPREMIČNINE d.o.o., Tivolska 48, Ljubljana, tel. 040830000  Alen Komić

 

Prejšnji članekZaključen program projektov za digitalizacijo nepremičninskih evidenc in poslovanja
Naslednji članekV Kranju prihodnje leto začetek gradnje soseske 400 stanovanj