Artesian Spas je vodilni proizvajalec masažnih bazenov

200
Z nakupom masažnega bazena Artesian Spas se tako znebite visokega stroška letne menjave filtrov, rezultat pa je vedno kristalno čista voda.

V današnjem svetu vsakodnevnih stresov, postaja masažni bazen za vedno več ljudi prostor počitka. Že stari Rimljani in Egipčani so uporabljali kopališča za pobeg pred dnevnimi napori in za krepitev svojih teles.

V zadnjih 15 letih postajajo masažni bazeni vedno bolj popularni, tehnika bolj napredna, bazeni so večji, močnejši in z vedno večjim številom masažnih šob.

Vodilni proizvajalci so osredotočeni, da pri izdelavi masažnih bazenov uporabljajo najboljše materiale in najnovejšo tehnologijo, delajo na številnih posodobitvah in posebnih dodatkih za svoje bazene. Način dezinfekcije in filtracije pa je večinoma ostal nespremenjen.

Dnevna uporaba masažnega bazena zelo obremeni filtrirni sistem in ravnovesje v vodi se lahko zelo hitro poruši. Vzdrževanje filtrov je zato zelo pomembno. Menjava le teh je potrebna tudi večkrat letno, kar pa je večinoma povezano z visokimi stroški.

Ameriški proizvajalec masažnih bazenov Artesian Spas z 30 letnimi izkušnjami in več kot100 000 prodanimi masažnimi bazeni že leta uporablja filtrirni sistem EGO 3.

Filtri so sestavljeni iz kartuše in polnila, ki ga lahko operemo in ponovno vrnemo v kartušo. Polnilo je dodatno prevlečeno s srebrovimi nitkami za dodatno dezinfekcijo. Zaradi večje površine filtra je filtriranje do 5 x boljše od klasičnih filtrov.

Z nakupom masažnega bazena Artesian Spas se tako znebite visokega stroška letne menjave filtrov, rezultat pa je vedno kristalno čista voda.

Več informacij o masažnih bazenih Artesian Spas dobite na spletni strani www.pergolaing.si

Prejšnji članekZelo uspešna 14. zagrebška mednarodna konferenca o razvoju nepremičnin
Naslednji članekPrimorske novice: O najemnini za 250 evrov