V Nokturnu imamo občutek galeba ki jadra, pravi Dominik Lapanja

130
V naselju NOKTURNO, Foto:Pino

“Dominik Lapanja iz Medvod pravi, da se je v dve stanovanji v naselju Nokturnu tako rekoč zaljubil. “Kdor jih je oblikoval, je vedel, kaj počne in kaj želi doseči.

Novinarka Nataša Hlaj je 25.10.2016 v Primorskih novicah objavila širši prispevek “Sosesko Nokturno si je ogledalo že 1250 ljudi”, iz katerega v celoti povzemamo njen pogovor z interesentom za nakup stanovanja Dominikom Lapanja.: “Menim, da je v tem arhitekturnem projektu arhitekt upravičil svojo strokovnost. Kompleks Nokturno ima po mojem prepričanju velik potencial. Iščem stanovanje, ki je estetsko in prestižno v smislu izkušnje bivanja. Navdušili so me visoki stropi, čiste linije in zastekljena odprtost prostorov z razgledom na morje, ki nudi občutek galeba, ki jadra,” Lapanja ne skopari s pohvalami.

Dominik se nadeja, da bodo ta stanovanja odkrili in kupili ljudje, ki iščejo lepoto in estetiko, ne pa nizke cene. Res bi bilo škoda, če bi jih tržno razvrednotili s preveč dostopno ceno, ugotavlja. Postopek z zbiranjem zavezujočih ponudb se mu zdi modra poslovna odločitev. “Je manj krut in bolj dostojanstven v primerjavi z običajno dražbo, kjer kupci nečloveško dobesedno plezajo eden prek drugega,” je kritičen. Sicer pa se želi preseliti v Istro in pravi, da bi bil kar razočaran, če mu ne bi uspel nakup stanovanja v naselju. “Cena je glede na to, kar stanovanje ponuja, ugodna,” še dodaja Lapanja”

Iz Nokturna so nam "na dlani"  najlepši razgledi, vse do Triglava in še dlje....
Iz Nokturna so nam “na dlani” najlepši razgledi, vse do Triglava in še dlje…Foto: Pino – ABC NOVICE

Naselje Nokturno je zasnoval priznani arhitekt Marko Apolollonio (opomba uredništva).

Celoten članek iz Primorskih novic si lahko preberete na: http://www.primorske.si/…

Pripravil: AK

Povezani članek:

V Nokturnu imamo občutek galeba ki jadra, pravi Dominik Lapanja

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Prejšnji članekNajdražja hiša na Jadranski obali
Naslednji članekOdprava neustavnosti glede subvencij najemnin