Anketa stanovanjskega sklada pokazala zadovoljstvo najemnikov

9
Anketiranci so v 90 odstotkih pohvalili lokacijo, lego in velikost stanovanj. 87 odstotkov vseh odgovorov je pokazalo, da so najemniki zelo zadovoljni s podporo in informacijami, ki jim jih ponuja sklad.

Republiški stanovanjski sklad, ki oddaja stanovanja tudi v tržni javni najem, je preveril zadovoljstvo med najemniki. Večina ali 96 odstotkov sodelujočih je odgovorilo, da bi v primeru enake višine najemnine stanovanje prek sklada najelo še enkrat, je pokazala raziskava, ki jo je sklad konec lanskega leta opravil med 478 najemniki.

Anketiranci so v 90 odstotkih pohvalili lokacijo, lego in velikost stanovanj. 87 odstotkov vseh odgovorov je pokazalo, da so najemniki zelo zadovoljni s podporo in informacijami, ki jim jih ponuja sklad. Tudi s preglednostjo spletne strani je zelo zadovoljnih 93 odstotkov vseh vprašanih, so sporočili iz sklada, kjer se jim zdi zelo spodbudna novica, da želi skoraj 58 odstotkov vseh vprašanih v stanovanjih, ki so v lasti sklada, bivati trajno.

Možnost najema lepega dvosobnega stanovanja v Centru mesta Ljubljane…

Stanovanjski sklad RS je bil pri 92 odstotkov vprašanih označen kot zaupanja vredna organizacija, ki podatke svojih najemnikov uporablja varno ter spoštuje in ščiti njihovo zasebnost. Prav tako je 93 odstotkov anketirancev izrazilo mnenje, da je Stanovanjski sklad RS kot najemodajalec varen, urejen in predvidljiv ponudnik, so povzeli rezultate spletne ankete, ki jo je izpolnilo 72 odstotkov vseh zaprošenih.

Največ pohval je bilo izrečenih na račun celotnega postopka najema, predvsem so bili izpostavljeni odzivnost, način obveščanja o izboru najemnikov in pomoč pri oddaji prijave oz. načinu izvedbe podpisa pogodbe. Kot so še povzeli v skladu, so kot glavni razlog za najem stanovanja uporabniki navedli varen najem za nedoločen čas pri zaupanju vrednem najemodajalcu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.