NEPREMIČNINSKO-INVESTICIJSKE PRILOŽNOSTI V SLOVENIJI

1191

Slovenija se letos prvič uvršča na seznam pomembnih nepremičninskih dogodkov v Evropi, z mednarodnim dogodkom »Nepremičninsko – investicijske priložnosti v Sloveniji«.

Slovenija bo na konferenci predstavila svoje najboljše projekte, ukrepe s katerimi ustvarja prijazno okolje naložbam, odstranjuje ovire , ter mobilizira javne  in zasebne vire. Z novim zakonom o spodbujanju investicij, bo država jasno opredelila stališče do tujih vlagateljev  in izpostavila možnosti za sklenitve neposredne pogodbe države ali lokalne skupnosti  z  bodočimi vlagatelji.

Slovenska vlada pripravlja tudi nov zakon o spodbujanju investicij in druge ukrepe za izboljšanje investicijskega okolja v državi. Najpomembnejši cilji teh sprememb so  izboljšati naložbeno okolje ter spodbujati naložbe, ki ustvarjajo nova delovna mesta, povečujejo rast in konkurenčnosti v Sloveniji, ter krepijo proizvodne zmogljivosti in infrastrukturo.

Na konferenci bo velik poudarek na vzpostavitvi novih možnosti javno zasebnega partnerstva, in njenega financiranja. V luči zadnjih primerov tujih velikih investicijskih naložb, se bodo odprle nove poti in usmeritve kako naj »industrija nepremičnin« prilagodi svoje poslovne modele in kreira nove oblike za interakcijo z  tujimi investitorji, ter ustvari učinkovitejša mesta za življenje in delo.

Predstavljeni bodo investicijsko-nepremičninski projekti, ki prinašajo možnost  največjih donosov v Evropi in izjemen potencial za tuje  investitorje v najpomembnejših sektorjih gospodarstva.

 Slovenija ima danes izjemen potencial naložbenih priložnosti z višjo  dodano vrednostjo in možnostjo rekordnih donosov

 

PROGRAM KONFERENCE:

  1. september – lokalne regije, župani in možnosti javno zasebnega partnerstva
  1. september – predstavitev državne strategije in možnosti za nove investicije
  1. september –  naložbene priložnosti  in partnerske sinergije v Sloveniji in tujini

Konferenco in okrogle mize bo vodil  Igor Evgen Bergant, urejeno bo simultano prevajanje v angleški oziroma slovenski jezik.

Organizatorji/pokrovitelji konference:

ABC NEPREMIČNINE, DELOITTE, KPMG, ADVANTAGE AUSTRIA, ZAVOD BRA, ELEA, RAIFFEISEN LEASING, ISTRABENZ PLINI, ALUKS…

RAZSTAVNI PROSTORI:

Velika sprejemna dvorana i po potrebi prvo preddverje CD sta rezervirana za predstavitev projektov in druge ponudbe, ki je vezana na gradbeno, finančno ali operativno  izvedbo nepremičninskih projektov.

OKROGLE MIZE:

Vsaki dan bo organizirana tematska okrogla miza na kateri bodo sodelovali najpomembnejši predstavniki stroke, države in lokalnih skupnostih, ter finančnih podpornih institucij.

MEETING POINT:

Velika sprejemna dvorana Cankarjevega doma, ki je namenjena predvsem razstavi projektov in prezentacij na razstavnimi prostori, bo opremljena tudi za omizji MEETING POINT

VIKEND PRED KONFERENCO:

Za tuje goste pripravljamo VIKEND program pred konferenco, kjer bomo v dogovoru s posameznimi župani organizirali oglede projektov in druge poslovno-družabne dogodke.

Slovenia real estate opportunities

ŽELIM IZVEDETI VEČ!

* S prijavo na kontaktni obrazec vam bomo poslali program konference
» Nepremičninske priložnosti v Sloveniji «

[]
1 Step 1
Ime
Previous
Next

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Abanka
LON
Banka Koper
NLB Vita
AS
KPMG

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here