Aktivnosti agencije ABC nepremičnine pri iskanju kupca za nakup Tobačna mesto

41

ABC nepremičnine  so za ustanovitev konzorcija za nakup Tobačna mesto, opravila vrsto pogovorov s potencialnimi domačimi in tujimi investitorji, kot tudi deležniki v postopku,  vse s ciljem profesionalne pojasnitve zatečenega stanja in potenciala območja nekdanje Tobačne tovarne ter namenom, da se nadaljuje zastali nepremičninski projekt Tobačna mesto, kjer ima agencija ABC nepremičnine izključno samo nalogo priprave uravnotežene konzorcijske pogodbe in prodaje stanovanj oziroma poslovnih prostorov končnim kupcem. Pogovori so potekali  na iskanju rešitve za enega ali več partnerjev za območje urejanja Tobačna kot celota.

Pogovori o projektu so potekali tudi na pravkar končanem nepremičninskem sejmu MIPIM 2017. Kot so jim v diskusiji povedali izkušeni mednarodni strokovnjaki, se zastoji velikih projektov dogajajo povsod v Evropi in svetu, so splet različnih okoliščin in tako jih mora trg tudi sprejeti. Vsak tak zastoj pa v drugem obdobju omogoči nekaj novega, morda še boljšega. Pri tovrstnih projektih pa ne smemo pozabiti na pomembno načelo »win-win«, torej najboljša rešitev za vse udeležence pravi Boštjan Blatnik iz agencije ABC nepremičnine.

Odprta vprašanja na projektu Tobačna bodočim investitorjem s katerimi so opravili pogovore, pravijo na ABC, žal niso omogočila sprejema odločitve za vstop v konzorcij.  Ne glede na to, pa kot pravijo na ABC pozdravljajo vse ponudnike, ki so oddali ponudbo za nakup  nepremičninskega kompleksa Tobačna kot celote, saj gre za izjemno lokacijo in projekt.

Izsek iz revije MIPIM news 2017 v Cannesu

Save

Save

Prejšnji članekPo svežo energijo in nove moči v naselje Nokturno
Naslednji članekMIPIM 2017: V bližini raja se nahaja Klekovača in bodoči turistični center

PUSTITE KOMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.