V Mariboru na licitaciji poslovni prostor z možnostjo spremembe v stanovanje

750
Štajerska prestolnica Maribor je uvrščena na lestvico evropskih mest, v katerih je nakup nepremičnine med najbolj ugodnimi v Evropi.

V Mariboru, drugem največjem mestu v Sloveniji  je naprodaj poslovni prostor, katerega je možno z majhnimi vlaganji  spremeniti v stanovanje.

Maribor je z okoli 100.000 prebivalci drugo največje mesto v Sloveniji, neformalna prestolnica Slovenske Štajerske in sedež Mestne občine Maribor. Velja za gospodarsko, finančno, upravno, izobraževalno, kulturno, trgovsko in turistično središče celotne severovzhodne Slovenije.

Štajerska prestolnica Maribor je uvrščena na lestvico  evropskih mest, v katerih je nakup nepremičnine med najbolj ugodnimi v Evropi, investicija v nakup se namreč v primerjavi z drugimi evropskimi mesti zelo hitro povrne.

Stanovanjsko poslovna stavba je locirana v centru Maribora. Poslovni prostor se nahaja v pritličju stavbe, ki je bila zgrajena leta 1985. Velik je  73,5 m2  brutto površine (uporabne površine 63,6 m2). Razporeditev prostorov: hodnik, 2  manjši  pisarni, večja pisarna  in  sanitarije. Pisarne so prehodne, ki pa jih je mogoče z vrati zapreti v samostojne pisarne.  Poslovnemu prostoru pripada še kletni prostor.

Vhod v poslovni prostor je iz glavne ulice, lega je na notranjo stran poslovno – stanovanjske stavbe, tako da je orientirano  na park.

Poslovnemu prostoru je možno z minimalnimi stroški spremeniti namembnost v stanovanje  in tako pridobiti stanovanje na zelo mirni lokaciji v osrčju zelenja, vendar še vedno v neposredni bližini  centra mesta.

Mikrolokacija nepremičnine je v centru Maribora, v neposredni bližini sodišča, zdravstvenega doma, več trgovin in gostinskih lokalov, Europark … V bližini je tudi UKC Maribor , avtobusna in železniška postaja, šola, vrtec in več srednjih šol.  Strogi center mesta in priljubljeni Lent sta oddaljena le 5 minut  peš hoje.

Licitacija predmetne nepremičnine bo 15.6.2021, več informacij dobite na povezavi: https://www.eborza.si/Licitacije_nepremicnin/Poslovni_prostor_z_moznostjo_spremembe_v_stanovanje/

Lastniki so za prodajo oz. izvedbo licitacije pooblastili nepremičninsko agencijo ABC NEPREMIČNINE. Za ogled nepremičnine in druge informacije je kontaktna oseba agentka Karmen Tertei, tel. 040686000.

 

.

 

 

Prejšnji članekV Evropi pričakovati rast cen nepremičnin, več je selitev na podeželje
Naslednji članekV Novem mestu pričetek prodaje novih stanovanj REZIDENCE 66