Zelo uspešna 14. zagrebška mednarodna konferenca o razvoju nepremičnin

0

Na štirinajsti mednarodni konferenci o razvoju nepremičnin, ki je potekala 24. in 25. aprila 2018 v hotelu Esplanade v Zagrebu, v organizacijil Filipović Business Consulting d.o.o., je več kot  100 predavateljev iz 12 držav predavalo na kar 21  panelih. Skupaj je sodelovalo 678 ljudi iz 16 držav.

Udeleženci letne mednarodne konference o razvoju nepremičnin so bili lastniki, predsedniki in člani uprave, direktorji in visoko pozicionirani vodje podjetij, ki sodelujejo na trgu komercialnih nepremičnin in pri projektih komercialnih nepremičnin. Sodelovali so tudi bankirji, odvetniki, arhitekti, gradbena podjetja, uporabniki poslovnih nepremičnin, svetovalci in mnogi drugi.
Konferenco je otprla  Andrea Labas, vodja dogodka, v imenu organizatorja Filipović business consulting doo.

Osrednji govor je podal g. W. Robert Kohorst, ameriški veleposlanik v Republiki Hrvaški, ki ga je najavil g. Don Markušič, odvetnik; Predsednik Združenja hrvaško-ameriških strokovnjakov, Zagreb.
 

Po uvodnem govoru je g. Paul Betts, direktor Centralne Evrope, M7 Real Estate Ltd., predstavil osnovna načela investicijskih strategij v državah Jugovzhodne Evrope. Predstavitev razvojnega manifestacij za razvoj nepremičnin je vodil g. Attila Kovács, upravni partner Horizon Development. Sedanji most ni le most!, Ki ga je vodil prof. Janez Koželj, diplomant, mestni arhitekt; Namestnik župana Ljubljane, Fakulteta za arhitekturo Ljubljana; Mesto Ljubljana. 

Predstavitev projekta DESIGNER OUTLET CROATIA je vodil Branko Mihajlov, vodja razvoja, vodja leasinga, skupina IKEA centrov, zlati sponzor konference. 

Predstavitev trga luksuznih nepremičnin na Hrvaškem je predstavil Marko Pažanin, direktor hrvaške Sotheby’s International Realty. Predstavitev Upravljanje nepremičninske družbe z blagovnimi znamkami je vodil Dietmar Reindl, glavni operativni direktor in izvršni odbor Mamber, Immofinanz AG.

Na večernem druženju je bila priložnost izmenjave vtisov in mnenj, kot tudi drugih priložnosti sodelovanja.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.