Na sejmu Expo Real predstavljeni slovenski investicijski projekti

9
Boštjan Blatnik iz ABC nepremičnine je predstavil najboljšo priložnost za postavitev proizvodnjega - logističnega centra v Sloveniji.

Na največjem evropskem investicijsko-nepremičninskem sejmu Expo Real 2018 v Münchnu je pod okriljem javne agencije Spirit  pet slovenskih razstavljalcev predstavilo najbolj zanimive investicijske projekte v Sloveniji.

Svoje projekte predstavljajo Mariborska razvojna agencija in RRA Koroška, Razvojna agencija ROD Ajdovščina, Raiffeisen leasing, Družba za upravljanje terjatev bank in nepremičninska agencija ABC NEPREMIČNINE.

Sejem Expo Real, ki poteka že od leta 1998 velja za največji investicijsko-nepremičninski sejem na območju EU, v povprečju ga obišče okoli 40.000 obiskovalcev. Letos se na 64.000 kvadratnih metrih v šestih sejemskih halah predstavlja več kot 2000 razstavljavcev, v času sejma pa poteka tudi konferenčni program z več kot 500 govorci.

“Letošnji sejem je pokazal v primerjavi s preteklimi leti za  okoli 40 % večje zanimanje za naložbe v Sloveniji”,  je ocenil Andrej Kuplenk, direktor agencije ABC NEPREMIČNINE in dodal, da so največ povpraševanja imeli po stanovanjskih in hotelskih naložbah.

Prejšnji članekDenarno politiko zaostruje tudi Hongkong
Naslednji članekCentrum v Mariboru baje prejel ponudbe

PUSTITE KOMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.