Odlične investicijske priložnosti v Sloveniji

5

Na 1. in v Sloveniji najodmevnejši mednarodni tridnevni investicijski konferenci z naslovom “Investicijske priložnosti Slovenije”, ki je potekala v Cankarjevem domu v Ljubljani med 11. in 13. septembrom 2017, je  38 uglednih predavateljev predstavilo glavne prednosti Slovenije in njene  priložnosti na področju domačih in tujih vlaganj.

Preko 190 domačih in tujih udeležencev je z veliko pozornostjo spremljajo izjemno uspešno in odmevno konferenco “Investicijske priložnosti Slovenije 2017” , ki jo je odlično vodil Igor E.Bergant.  Slovenska tiskovna agencija (STA) je direktno prenašala  simultano prevedeno dogajanje tudi v tujino, zato je bil doseg oziroma gledanost konference zelo velika. Tuji predstavniki vlagateljev so na konferenci izjavili, da so tuji vlagatelji v Sloveniji dobrodošli, kar je v spodnji reportaži VZMD potrdil tudi predstavnik Fraport Slovenija, g. Stephan Velten, kot tudi župani Andrej Fištravec, Zoran Janković, Boris Popovič in Gregor Macedoni.

V prihodniih dneh se bodo na spletni strani ABC NOVICE predstavili vsi predavatelji  konference skupaj s povzetki njihovih prispevkov. Predlagamo vam, da se TU prijavite na prejemanje novic.

4.10.2017 je izšla brezplačna ekskluzivna revija INVESTMENTS OPPORTUNITIES SLOVENIA 2017/2018 v tiskani in digitalni obliki, z naslovom. Revijo v tiskani izdaji bodo kmalu prejeli brezplačno tudi udeleženci sejma EXPO REAL Munchen 2017 in MIPPIM 2018 v Cannesu. V primeru, da želite revijo prejeti oziroma se v njej tudi vi predstaviti nam to sporočite najkasneje do 25.9.2017 na elektronski naslov:  abc@abc.si

Prihodnja mednarodna konferenca “Investicijske priložnosti Slovenije 2018” bo potekala v Cankarjevem domu med 16-17.oktobrom 2018. V nadaljevanju si lahko ogledate kratko video reportažo tretjega dne letošnje konference, ki so jo posneli VZMD:

Izvedbo konference “Investicijske priložnosti Slovenije 2017” so omogočila naslednja podjetja:

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Prejšnji članekSLOVENIJA – dežela najlepših vibracij
Naslednji članekPoenostavljena vzajemnosti ob tujih nakupih nepremičnin

PUSTITE KOMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.