ABC nepremičnine predstavili nepremičnine v Shanghaju

247
KItajski obiskovalci so bili očarani nad lepotami Slovenije. Največ zanimanja so imeli za Ljubljano, Bled in Piran. Na fotografiji ekipa ABC nepremičnine: Andrej Kuplenk, Elena Wu in Boštjan Blatnik.

Na razstavnem prostoru Wise 18th Overseas Property & Imigtration & Exhibition 2019, ki je potekal v Šanghaju na Kitajskem med  13-15.09.2019  je družba ABC nepremičnine kot edini slovenski predstavnik, skladno z javnim razpisom za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2019-2022, samostojno nastopila kot razstavljalec.

Privlačen razstavni prostor je privabil več obiskovalcev, le tem so bile predstavljene vrste investicijskih priložnosti med drugim tudi proizvodno logistično območje nekdanje tovarne sladkorja v Ormožu. Le tej priložnosti je kar nekaj časa namenil  potencialni azijski investitor (foto spodaj). Polni pozitivnih vtisov po zaključku sejma,  so  na ABC nepremičnine povedali,  da obstaja velik interes na tem območju za vlaganja v Slovenijo in EU, kar je vsekakor smiselno pravilno izkoristiti,  v obojestransko korist.

Prejšnji članekBanka Slovenije zaostrila pogoje kreditiranja
Naslednji članekV Portorožu kritično do predloga stanovanjskega zakona